EvenimentTop știri

În Mioveni s-a aprins flacăra centenarului (foto-video)

Flacara Centenarului a fost aprinsa astăzi, 1 aprilie 2018, la Mioveni. Astfel, la Catedrala „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel“, preoții au oficiat slujba de Te Deum pentru eroii Primului Razboi Mondial din orașul Mioveni.
De aici, s-a mers la Monumentul Eroilor, din centrul civic, unde a avut loc un ceremonial militar și religios.
Flacăra Centenarului a fost aprinsă de către primarul Ion Georgescu, președintele Consiliului Judetean Arges, Dan Manu, și de către senatorul Șerban Valeca.
Aici, urmașilor eroilor Primului Razboi Mondial din Mioveni li s-a înmânat diploma de recunoștință pentru sacrificiul înaintașilor lor pe campul de luptă.
A urmat un moment istoric prezentat de Muzeul Municipal Câmpulung, un recital al Fanfarei ”Argeșul” a C.C.J. Argeș și un scurt program artistic susținut de către Ansamblul “Mugurașii Mioveniului” al Centrului Cultural Mioveni.
La eveniment au fost prezenți alături de cetățenii orașului, de conducerea Primăriei Mioveni și de către reprezentanții Consiliului Local, parlamentari ai județului Argeș, directori de instituții de cultură, consilieri judeteni și consillieri locali.

 

Publicată de Mioveni Arges pe Duminică, 1 Aprilie 2018

 

 

 

 

La Mulţi Ani!

Lasă un răspuns