Premierul Viorica Dăncilă vine în Argeș

Viorica Dăncilă va veni în județul Argeș în a doua jumătate a lunii aprilie. Prezența acesteia va fi în contextul unei dezbateri care va viza combaterea sărăciei copiiilor în mediul rural.

Viorica Dăncilă va fi prezentă în Argeș în primul rând calitate de președinte al organizației de femei. „Am stabilit deja o dată de principiu, dar trebuie să decidem în Comitetul Executiv. Oricum este vorba despre a doua parte a lunii aprilie. Vrem ca această dezbatere, care se dorește a fi internațională, pentru că am putea beneficia de prezența celor de la UNICEF și Salvați Copiii, să fie una aplicată, să venim cu propuneri legislative care să îmbunătățească viața copiiilor din zona rurală și chiar ca Argeșul să fie un proiect pilot în țară”, a afirmat Simona Bucura Oprescu.

De altfel, proiectul care vizează creșterea nivelului de trai pentru copiii din mediul rural a fost o inițiativă care aparține chiar Vioricăi Dăncilă în perioada în care era europarlamentar. Nu este însă exclus ca vizita liderului social-democrat să aibă și o componentă administrativă în contextul în care Viorica Dăncilă este și primul-ministru al României.

 

Simona Bucura Oprescu a depus în Parlament două interpelări importante

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *