AdministrativTop știri

S-a votat bugetul orașului Mioveni

 

Joi, 8 februarie, la Primăria Mioveni a avut loc ședința extraordinară a Consiliului Local, probabil, cea mai importantă din an, pentru comunitate. Acest lucru s-a datorat a cel puțin două puncte de pe ordinea de zi: aprobarea bugetului pentru 2018 şi aprobarea listei de investiții a acestui an.

Pentru anul 2018 orașul Mioveni își propune un buget în valoare de 133.754 mii lei, echivalentul a peste 29 milioane de euro. Bugetul din acest an va fi compus din surse proprii, în valoare de 82.651 mii lei, sume defalcate din TVA, la care se vor adăuga excedentul din 2017, subvenții de la bugetul de stat, sume de la stat pentru învăţământ, sănătate şi asistenţă socială. La capitolul cheltuieli din suma totală prevăzută, 85.061 mii lei vor fi destinați investiţiilor pentru un număr de 93 proiecte aflate în lista pentru anul 2018, iar alți 66.032 mii lei vor fi alocați pentru funcţionarea primăriei, a serviciilor publice, pentru sănătate, învăţământ, asistenţă socială, culte, religii, sport etc.

Pentru acest an se are în vedere, în primul rând, finalizarea Spitalului Orăşenesc Mioveni, continuarea lucrărilor începute în anii anteriori, dar şi alte obiective de interes public.

La această şedinţă au participat parlamentarii de Argeş, dar şi prefectul judeţului Argeş.

De asemenea, consilierul PSD- Grigore Stoica a renunţat la funcţie din cauza unor probleme personale.

Locul acestuia va fi luat de către următorul supleant de pe lista de candidați a partidului la alegerile locale din 5 iunie 2016.

Lasă un răspuns

trafic.ro