SportUltimele știri

Performanță pentru juniorii la Campionatul Național de Tenis de Masă

Aflat la Câmpulung, pentru Campionatul Național de Tenis de Masă – Juniori I – Echipe, CS Mioveni a obținut o performanță nesperată:

clasarea pe locul 8, la nivel național. Echipa antrenată de Dorel Lăzăroiu a jucat, în primă fază, în grupă cu LPS Constanța, ACS Dumbrăvița și FC Argeș Pitești, grupă din care a acces în turul semifinal de pe locul II.

În primul tur, CS Mioveni a pierdut prima partidă cu LPS Constanța, cu scorul de 0 – 4, însă s-a impus cu 4 – 2 în fața celor de la ACS Dumbrăvița și cu 4 – 0 în fața celor de la FC Argeș. În urma acestor rezultate și a calificării în turul semifinal, CS Mioveni și-a asigurat locul 8 la nivel național.

În turul semifinal, CS Mioveni a jucat în grupă cu CSA Steaua București II, LPS Constanța și CSM Bistrița, echipe care au în componența lor, jucători de Superligă, astfel că, jucătorii noștri nu au reușit să se impună.

Lotul nostru a fost format din Valentin Drăgan, Denis Sultana, Alexandru Macarie și Andrei Macarenco, antrenați de Dorel Lăzăroiu.

 

Vremea se schimbă RADICAL: frig şi ploi în toată ţara!

Lasă un răspuns

trafic.ro