Acţiune comună de control Jandarmii argeşeni în colaborare cu Distribuţie Energie Oltenia.

Ieri, 08 februarie, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş au participat la o acţiune comună de control în colaborare cu reprezentanţi din cadrul Distribuţie Energie Oltenia în zona localităţilor Bascov – Băiculeşti. Acţiunea s-a desfăşurat în scopul prevenirii şi combaterii furtului de energie electrică potrivit prevederilor Legii nr. 123/2012 privind energia electrică şi gazele naturale, depistarea şi instrumentarea, în teren, a cazurilor de nerespectare a normelor legale de consum în domeniul energiei electrice (consumuri frauduloase prin sustragere de energie electrică); depistarea persoanelor care sustrag componente ale reţelelor electrice; depistarea persoanelor care folosesc instalaţii clandestine, în scopul racordării la obiectivele sistemelor de distribuţie a energiei electrice; depistarea persoanelor care, prin intervenţii neautorizate, deteriorează, modifică sau blochează funcţionarea echipamentelor de măsurare a consumului de energie electrică; deconectarea şi demontarea branşamentelor racordate ilegal la reţeaua de distribuţie a energiei.
În timpul acţiunii de prevenire şi combatere a sustragerii de energie electrică, au fost identificate mai multe imobile care erau branşate ilegal la reţeaua distribuitorului de energie electrică printr-o instalaţie clandestină şi improvizată ce alimenta instalaţia de utilizare.
În urma verificărilor efectuate la faţa locului, jandarmii au procedat la întocmirea documentelor de constatare conform normelor de procedură penală şi a prevederilor Legii nr. 123/2012 privind energia electrică şi gazele naturale.

 

Handbalistele din Mioveni vor juca la braşov

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: