AdministrativTop știri

GHIDUL CLIENTULUI S.Ed.C. Mioveni

Cele mai întâlnite probleme la blocurile de locuințe sunt cele cauzate de inundarea subsolului. Dacă situația este lăsată neremediată mai mult timp, consecințele pot fi din cele mai grave: afectarea structurii de rezistență a clădirii, miros urât – în special pe casa scării și la etajele inferioare, igrasie, ș.a.m.d.

Potrivit legii, asociația de proprietari este cea care are în sarcină întreținerea, reparația și curățenia proprietății comune într-un condominium – subsolul, scara de bloc, fațada, zidurile, uscătoria, boxele sau orice alt spațiu care face parte din imobil și are o altă destinație decât cea de locuință. Așadar, problema subsolurilor intră în atribuția asociației de proprietari.

Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni vă poate ajuta!

În acest sens, societatea noastră vă aduce la cunoștință că în baza unei solicitări, echipele noastre pot efectua, contra cost, lucrările de reparație și curățenie.

După remedierea problemelor constatate puteți încheia cu noi un contract de mentenanță ce va consta în inspectarea periodică a subsolului tehnic, operațiuni de curățenie și igienizare, lucrări de reparații și întreținere a instalațiilor tehnico-sanitare din subsol, lucrări de reparare a instalațiilor de alimentare.

Tarifele practicate pentru serviciul de mentenanță/inspecție a subsolului tehnic și igienizare sunt: garsonieră – 1,5 lei (fără TVA), iar pentru un apartament – 1,2 lei/cameră (fără TVA).

Pentru a ne contacta sau pentru a obține mai multe detalii referitoare la oferta noastră, vă rugăm să ne contactați la tel: 0348/445.885; fax: 0348/445.886, contact@sedc-mioveni.ro, sau direct la sediul nostru din strada Livezilor, nr. 1, (Birou Contractare, parter) oraș Mioveni, județul Argeș.

 

Nou director la Finanțele Publice Argeş

Lasă un răspuns

trafic.ro