Bebeluş mort la scurt timp după naştere, în Argeş.

O femeie din Argeş care susţine că şi-a pierdut bebeluşul, după naştere, din cauza unei bacterii din spital, spune că, potrivit MS, salonul în care era micuţul a fost dezinfectat ”cu apă chioară”. Mai mult, expertiza de la Bucureşti va fi interpretată de spitalul în care a murit copilaşul.

Povestea tristă a Mădălinei Badea Ciupitu a început în luna martie, când a născut un băieţel la Spitalul Judeţean Argeş, care a murit la trei zile de la naştere. Femeia spune că o bacterie din spital a dus la moartea bebeluşului ei şi acuză cadrele medicale că nu au intervenit la timp.

“L-am născut perfect sănătos. A fost o sarcină urmărită, am făcut toate analizele. A primit nota 9 la naştere. Era totul perfect. Am văzut că are o zgârietură la picior. De aici i-a putrezit picioruşul. Dar nu au făcut nimic. Un medic mi-a zis că dacă îi incizau cangrena imediat ce a apărut, nu se mai dezvolta. Dacă îi făceau antibiotic, scăpa. E o bacterie luată din spital. Copilul meu nu a părăsit spitalul cât a trăit. Nu avea de unde. Camera de ATI era infectă, murdară şi cu aparatură veche” , a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, Mădălina Badea Ciupitu.

Imediat, părinţii micuţului au sesizat autorităţile. A urmat un lung şir de plângeri depuse la toate instituţiile, însă, la nouă luni de la tragedie nicio anchetă nu a fost finalizată.

Incendiu la Spitalul de Pediatrie din Pitești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *