O fetiță de doi ani din Argeş a murit strivită de mobilă.

O fetiţă de doar doi ani din Argeş a murit, sâmbătă, după ce a fost strivită de o mobilă din casă. Copila a fost dusă la Spitalul din Costeşti în comă, de către rude.
Potrivit Poliţiei Argeş, poliţiştii au fost sesizaţi că în Costeşti, o copilă de doi ani a fost adusă la spital de rude după ce ar fi căzut peste ea o mobilă.
Purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, a declarat că iniţial s-a solicitat transferul copilului de la Costeşti la Unitatea de Primiri Urgenţe din Piteşti, dar fetiţa a intrat în stop cardiac, fiind politraumatizată prin strivire.
”S-a solicitat transferul de la Spitalul Costeşti la UPU Pediatrie pentru un copil de 2 ani cu politraumatisme prin strivire, a căzut mobila peste el. Nu a fost adus la spital de către vreun echipaj SAJ sau SMURD. Manevrele de resuscitare nu au avut succes. S-a declarat decesul”, a declarat Epure.

 

 

Micuța face parte dintr-o familie de rromi. Nici până la această oră nu se cunosc circumstanțele în care s-a petrecut tragedia.
Mama micuței refuză să creadă că fetița a murit, încă mai speră că există o șansă și spune că o va duce la un spital din București. Era singurul copil al familiei.

Copil de doi ani în stop cardio-respirator

La fața locului au ajuns și mascații pentru a calma spiritele.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: