Probe la iluminatul festiv -foto-

Ieri seară au fost făcute probe la instalațiile de iluminat festiv pregătite de Consiliul Local Mioveni prin Societatea Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni.
Montarea instalațiilor a început la începutul lunii octombrie, fiind vizate zona centrală a orașului precum și arterele principale și parcurile din oraș.
Lucrările au fost realizate de către angajații Serviciului de Iluminat Public din subordinea S.Ed.C. Mioveni, cei care în fiecare an au grija ca Mioveniul să arate ca un oraș de poveste.
Aranjamentul din acest an este unul special, cu elemente noi ce vor împânzi întregul oraș. Au fost montate diferite forme și modele de candelabre luminoase, cilindri, stele, perdele luminoase, medalioane colorate, figurine sub formă de fulgi de nea și figurine cu simboluri ale sărbătorilor de iarnă, toate menite să ne introducă în atmosfera specifică, de sărbătoare.
Bradul de Crăciun, care va împodobi platoul din centrul civic, sosește miercuri, 29 noiembrie, urmând să fie și el pregătit pentru evenimentul de aprindere a iluminatului festiv ce dă startul sărbătorilor de iarnă, dar și pentru cea de-a II-a ediție a Târgului de Crăciun care se va desfășura în centrul orașului în perioada 15 – 25 decembrie.

 

A fost modificat programul de funcționare pentru zona de picnic 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: