Fapt diversUltimele știri

Cât costă excursiile pentru minivacanţa aşteptată de toţi românii

“Pentru 1 mai, turiştii se orientează către destinaţii însorite, cu plajă, precum Turcia, Bulgaria sau Dubai. De asemenea, cei care vor să petreacă Paştele sau mini-sejurul de 1 mai într-un decor pitoresc, există o varietate de oferte în România, în staţiunile de pe litoral sau în cele montane”, a precizat, pentru MediaFax, Daniela Toncu, Head of Leisure Happy Tour.
Astfel, un pachet de patru nopţi, cazare în hoteluri de patru stele în Bulgaria, costă 60 de euro/persoană, adică tot atât cât şi în România. În schimb, o excursie în Turcia, cu avionul, 7 nopţi de cazare la hotel de patru stele, în sistem All-inclusive, costă de la 430 de euro/persoană. Iar în Dubai, pentru patru nopţi de cazare la un hotel de patru stele, cu mic dejun şi bilet de avion, preţul porneşte de la 600 de euro/persoană.
“În acest an, vânzările pentru minivacanţa de 1 mai au crescut cu 40% la sută faţă de anul trecut, datorită interesului tot mai mare al românilor, în ultimii ani, pentru această vacanţă”, a precizat, pentru MediaFax, director naţional de vânzări TUI TravelCenter/Eurolines.

Lasă un răspuns

trafic.ro