Mesajul primarului Ion Georgescu cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății

Primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, a postat pe pagina sa de socializare, un mesaj de susținere a cadrelor medicale, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății:

Astăzi, 7 aprilie, este sărbătorită Ziua Mondială a Sănătății, tema aleasă pentru acest an fiind depresia, boala care afectează oameni de toate vârstele, din toate categoriile socio-profesionale.
Așa cum recomandă Colegiul Medicilor din România, un prim pas în reuşita tratamentului este chiar recunoaşterea bolii. Omul bolnav este vulnerabil şi marginalizat. Să vorbim despre depresie cu răbdare, curaj şi speranţă. Din nefericire, depresia creşte riscul tulburărilor de anxietate, al consumului de medicamente sau alte substanţe, dar şi al unor boli precum diabet şi boli de inimă. Cu un echilibru instabil, bolnavul are nevoie în primul rând de un profesionist și de servicii medicale de calitate. La nivelul orașului Mioveni, Direcția de Sănătate Publică Argeș în parteneriat cu medicii din cadrul cabinetelor școlare efectuează periodic acțiuni de informare și conștientizare în rândul elevilor, abordându-se teme diverse și de actualitate. Cu prilejul Zilei Mondiale a Sănătății, doresc să transmit recunoștința mea, cele mai sincere gânduri tuturor cadrelor medicale, în special celor din orașul Mioveni și să vă asigur, în continuare, de întregul meu sprijin în activitatea dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *