Doi polițiști și un elev aflat în practică din Mioveni au devenit eroi

Doi polițiști din Mioveni și un elev al Școlii de Agenți de Poliție din Câmpina au fost declarați „Eroii Zilei”. Au salvat viața unui bărbat cuprins de flăcări, folosind propriile uniforme pentru a stinge focul.

Joi, 6 aprilie 2017,  în jurul orei 12:00, în urma unui apel 112, doi polițiști din Mioveni și un elev al Școlii de Poliție din Câmpina s-au deplasat la locuința unui bărbat care amenința să își curme viața, recurgând la un gest necugetat.
Măcinat de un conflict cu persoana iubită, bărbatul și-a turnat o substanța inflamabilă pe corp și a folosit o brichetă pentru a-și da foc.

Polițiștii nu au ezitat și au intervenit imediat pentru a salva viața acestuia. Au dezbrăcat gecile de la uniformă și le-au folosit pentru a stinge flăcările. Din fericire, niciunul dintre membrii echipajului de poliție nu a suferit vreo leziune, iar bărbatul care recurs la nefericitul gest este în afara oricărui pericol.

Astfel, agentul șef adjunct de poliție Cosmin Chircu, agentul de poliție Robert Godeanu și elevul Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina, Florin Stanciu au devenit eroii care au reușit să salveze viața bărbatului din Mioveni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *