Școala „Mihai Eminescu” a câștigat Cupa Hagi Danone

Copii de la 24 de școli din județ au fost prezenți la etapa regională a Cupei Hagi Danone, găzduită sâmbătă și duminică de unul dintre terenurile sintetice din complexul sportiv Nicolae Dobrin. A câștigat Școala Mihai Eminescu din Pitești, aceasta impunându-se cu 9-2 în fața Școlii din Costești. Foștii alb-violeți Constantin Schumacher, Vali Năstase şi Adrian Dulcea i-au premiat pe cei mici.

Turneul din acest an are 6 faze zonale la care participă echipe școlare. Campioana fiecarei zone se va califica la Turneul Final de la Academia Hagi (1-4 iunie), acolo unde celor 6 campioane din țară li se vor adauga 6 cluburi de fotbal: FC Steaua București, Dinamo București, CSU Craiova, Luceafărul Cluj-Napoca, Kinder Sângeorgiu de Mureșs și gazda Academia Hagi.

Câștigătoarea Turneului Final al Cupei Hagi Danone va reprezenta Romania la Danone Nations Cup, în New York. Între 22 și 24 septembrie, 32 de mici naționale se vor lupta pentru trofeul suprem sub privirile lui Zinedine Zidane, ambasadorul global al competiției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *