Dinescu: „Îi mulțumesc primarului Ionică că s-a ținut de cuvânt”

Fost consilier local și inițiator anul trecut al unui amendament la bugetul Piteștiului pentru cumpărarea brandului FC Argeș, președintele
PNȚCD Argeș, Gheorghe Dinescu, este mulțumit de faptul că primarul Ionică vrea să finalizeze tranzacția cu lichidatorul Enăchescu. Dinescu, membru în comisia de negociere pentru cumpărarea brandului, vine cu o propunere inedită.

La momentul respectiv, după acel amendament, am primit foarte multe admonestări, unii considerând că am l-am inițiat în scopuri electorale. Dar cumpărarea brandului se va întâmpla în curând. Îi mulțumesc primarului Ionică că s-a ținut de cuvânt. Brandul FC Argeș nu este al meu, nu este al lui Ionică, ci al Piteștiului. O să-i propun primarului o întâlnire cu cei de la Real Madrid, în numele marelui Nicolae Dobrin. Poate vom face un meci amical la inaugurarea stadionului, care poartă denumirea prințului din Trivale, după lucrările de modernizare.

a declarat Dinescu.

Vă reamintim că municipalitatea negociază cumpărarea brandului FC Argeș, numele legendar urmând să fie folosit de actuala echipă de fotbal a SCM Pitești, antrenată de Nicolae Dică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *