Cum este sărbătorită ziua Poliției Române în Argeș

Cu prilejul aniversării a 195 de ani de la atestarea documentară a Poliţiei Române Moderne, a devenit deja o tradiţie ca poliţiştii să fie alături de cetăţeni pentru a sărbători. Astfel, în perioada 21 – 24 Martie 2017, vor avea loc următoarele manifestări:

  • Marți, 21 martie 2017, între orele 09.00 şi 11.00 Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş îşi deschide porţile pentru a fi vizitat de elevi şi preşcolari. Aceştia vor fi întâmpinaţi de poliţiştii Serviciului Rutier, Serviciului Criminalistic şi cei din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale.
  • Miercuri, 22 martie 2017, începând cu orele 11.30, jurnaliştii acreditaţi sunt invitaţi să participe alături de poliţişti, la Cupa Presei la TIR, ediția 2017, eveniment organizat în poligonul Budeasa din municipiul Piteşti.
  • Joi, 23 martie 2017, începând cu ora 10.00, pe platoul Casei de Cultură Mioveni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş va prezenta tehnica  Serviciului Rutier, Serviciului Criminalistic cea a Serviciului Acţiuni Speciale. Tot în aceeaşi zi, la Stadionul Nicolae Dobrin din municipiul Piteşti, va fi organizat, în cadrul Cupei Ziua Poliţiei la Fotbal, un meci între echipa de fotbal a I.P.J. Argeş şi echipa procurorilor din cadrul unităţilor de Parchet din Municipiul Piteşti.
  • Activităţile se încheie vineri, 24 martie 2017, începând cu orele 12.00, când poliţiştii argeşeni vor defila cu tehnica Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş pe traseul Piaţa Primăriei – Piaţa Vasile Milea din municipiul Piteşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *